EW Leads

Kuidas Redditis reklaamida

Esmapilgul ei pruugi Redditi reklaam tunduda Spetsiaalne juht nii lihtne kui teistel saitidel pakutavad võimalused. Suur osa segadusest tuleneb saidi keskendumisest erinevatele subreddit-kogukondadele. Kui olete aga sisse sukeldunud, võite olla üllatunud, kui avastate, et protsessis on lihtne navigeerida. Sellegipoolest, et asjad oleksid lihtsad, oleme Redditi reklaamimise põhitõed lahti võtnud. Alustamiseks järgige neid peamisi samme ja soovitusi.

Tehke kindlaks, millised alamrediidid sobivad teie sihtrühmaga

Enne Redditi reklaamikampaania alustamist tehke kindlaks, kas leiate sellelt platvormilt huvitatud ja kaasatud vaatajaskonna. Teie võime seda saavutada sõltub teie valdkonnast, nišist ja kliendi tüübist, kelleni loodate jõuda.

Kuigi saidi kasutajaskond kipub nooruslikuks muutuma, leiate suure hulga kasutajaid, mis hõlmavad kõiki demograafilisi rühmi. Need inimesed väljendavad huvi igasuguste teemade vastu, alates poliitikast kuni spordini ja igat tüüpi kassifotode vastu.

Võtke aega, et uurida saadaolevate alamrediidide rikkalikkust. Mõelge, kas kasutajad võivad olla reklaamidele vastuvõtlikud ja kui jah, siis kas teatud tüüpi sõnum on tõenäolisem. Paljud alamrediidid on oma olemuselt umbusaldavad katsete suhtes müüa sellel platvormil tooteid või teenuseid, mistõttu on ülioluline, et õpiksite enne jätkamist oma sihtrühma tundma.

Enne erinevate alamreklaamide sirvimist tehke kindlaks, millised teemad või huvid teie sihtrühma jaoks on köitvad. Sealt leiate vastavad kogukonnad. Näiteks jaemüüja, kes müüb lapseootel ja värsketele emadele mõeldud spordirõivaid, võib edu saavutada alamrediidiga, nagu /r/fitmama või /r/fitpregnancy. Samamoodi võib videomängude edasimüügiga tegelev ettevõte olla edukas mängudes /r/retrogaming või /r/retrogameswap.

Subredditi valiku jaoks sobiva koha leidmine võib olla keeruline; valite liiga laia kategooria ja tõenäoliselt ei motiveeri te kasutajaid konversiooni tegema. Äärmiselt sihitud alamrediidid on saadaval, kuid need ei ole alati aktiivsed. Sellisena on neil oht raisata ressursse nišis, mis pakub vähe võimalusi klientidega tõeliseks ühenduse loomiseks.

Looge oma ettevõttele Redditi konto

Olenemata sellest, kui ahvatlev on kasutada olemasolevat kontot oma ettevõtte reklaamimiseks, on parem teha täiendavaid jõupingutusi, et luua uus konto, mis on spetsiaalselt teie ettevõtte jaoks kohandatud.

Praegu algab protsess põhiandmete (nt kontaktteave ja tegevusala) sisestamisega. Sealt suunatakse teid armatuurlaua lehele, kus saate vaadata teavet olemasolevate kampaaniate kohta või, kui olete Reddit Adsis uus, saate luua oma kõige esimese kampaania.

Usalduse loomiseks võtke ühendust sihitud Subredditi kogukondadega

Usaldustunde arendamine on Redditis ülioluline. Kui see puudub, suhtuvad kasutajad teie püüdlustesse sisu postitada kahtlustavalt, olenemata sellest, kas see on märgitud sponsoreerituks või mitte.

Selle asemel, et sukelduda enesereklaamiga, alustage oma retke Redditi maailmaga, püüdes luua sidet subredditi kogukondadega, mille olete varem oma kaubamärgi jaoks olulised. See võib tähendada esildiste poolthääletamist, lõimede Mida peab turunduspakett sisaldama kommenteerimist või sisu jagamist muudest ressurssidest peale teie enda ajaveebi või sotsiaalmeedia lehtede. Eesmärk peaks olema tõelise väärtuse pakkumine inimestele, kes teie sihitud alamreklaame sageli külastavad.

Looge oma kampaania

Nüüd, kui olete oma valitud alamredigeeringutes autoriteeti tõestanud, on aeg liikuda edasi kohandatud kampaania väljatöötamisega. Alustuseks külastage oma konto juhtpaneeli, kust leiate kampaania loomise võimaluse. Järgmisena sisestage üksikasjad, nagu kampaania nimi ja kavandatud makseviis.

Reddit julgustab teid optimeerima oma kampaania loomise voogu, valides ühe mitmest seatud eesmärgist. Nende hulka kuuluvad:

  • Bränditeadlikkus ja katvus
  • Veebisaidi liiklus
  • Veebisaidi konversioonid
  • Video vaatamised
  • Rakenduste installid

Lisaks iga eesmärgi lühikirjeldusele kirjeldab Reddit seotud maksestruktuuri. Näiteks liikluseesmärki juhib kliki hinna strateegia, samas kui bränditeadlikkuse valik hõlmab tuhande näitamise hinda.

Redditi reklaamikampaaniad on üles ehitatud afb directory erinevate turunduseesmärkide alusel.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *