EW Leads

Mida peab turunduspakett sisaldama

Struktuur on teie esitluse selgroog. See on kaart, mis juhatab teie publikut läbi teie narratiivi, tagades, et nad mõistavad teie sõnumit ja tunnevad, et nad on sunnitud tegutsema.

Sellest jaotisest leiate, kuidas korraldada oma mõtteid ja teavet selgesse ja veenvasse järjekorda, mis loob aluse oma ideede säramiseks.

Kõik need komponendid mängivad teie visiooni edastamisel üliolulist rolli, seega jagame need lahti.

Sissejuhatus Slaid

Alustage oma turundustekki mõjuva sissejuhatava slaidiga, mis paneb aluse. Keskenduge oma ettevõtte või toote põhiolemuse edasiandmisele.

Eksperdid soovitavad alustada mõne C taseme täitevnimekiri silmatorkava fakti või statistikaga, mis on seotud teie toote või teenuse vajadusega, millele järgneb lühike avaldus, mis kirjeldab teie ettevõtte tegevust ja selle ainulaadset väärtust.

See slaidik peaks olema piisavalt mõjuv, et köita publikut tähelepanu ja intrigeerida, muutes nad innukalt rohkem teada.

Väärtuspakkumine

See on teie esitluse süda ja hing, mis annab selge ja kaaluka põhjuse, miks kliendid peaksid valima teie toote või teenuse konkurentide asemel.

C taseme täitevnimekiri

See on teie ainulaadne müügiargument ja te peate sellest kinni pidama. Mõistke oma sihtrühma vajadusi ja soove ning näidake, kuidas teie lahendus vastab neile vajadustele paremini kui kellegi teise oma.

Keskenduge eelistele, mitte funktsioonidele. Kaasake konks – midagi meeldejäävat, mis jääb publikuga meelde.

Näidake neile, mida nad teid valides võidavad.

See ei ole teie tootega kiitlemine; näitate oma publikule, kuidas nende elu teie pakkumisega paraneb.

Turuanalüüs

See osa peaks näitama sügavat arusaamist Συνέντευξη με τον Romain BOSSEL, ιδρυτή της SMSup turudünaamikast ja konkurentsimaastikust .

Kaasake oma väidete toetuseks ajakohased uuringud ja andmed – tõstke esile peamised suundumused, turu suurus, kasvupotentsiaal ja peamised konkurendid.

Diagrammid ja graafikud võivad siin olla tõhusad.

Keskenduge teadmistele, mis näitavad võimalusi, kus teie ettevõttel on konkurentsieelis. See aitab luua usaldusväärsust ja näitab, et teie strateegia aluseks on põhjalik analüüs.

Turundusstrateegia

Täpsustage oma integreeritud turundusstrateegiaid, mis vastavad ärieesmärkidele. Arutage, kuidas iga kanalit – digitaalset, sisulist ja traditsioonilist – nende eesmärkide saavutamiseks kasutatakse.

Rääkige SEO digitaalsest turundusest , sotsiaalmeediast ja meilikampaaniatest. Kirjeldage sisutüüpe (blogid, videod, taskuhäälingusaated), mis teie sihtrühma kaasab. Mainige kõik võrguühenduseta meetodid, mida kavatsete kasutada, näiteks otsepost või messid.

Selgitage, kuidas need strateegiad loovad kliendi jaoks ühtse teekonna.

Edulood ja iseloomustused

Edulugude ja iseloomustuste lisamine oma esitlusesse võib märkimisväärselt suurendada teie usaldusväärsust ja näidata teie toote või teenuse tegelikku tõhusust.

Need võimsad tööriistad annavad käegakatsutava tõendi teie toote väärtusest ja võivad otseselt mõjutada teie potentsiaalse kliendi otsustusprotsessi.

Edulugude ja iseloomustuste tõhusaks kasutamiseks võtke arvesse järgmisi näpunäiteid.

  • Valige iseloomustused, mis tõstavad esile toote erinevaid eeliseid, demonstreerides selle mitmekülgsust.
  • Kaasake edulugusid paljudest klientidest, näidates laialdast atraktiivsust.
  • Veenduge, et iseloomustused oleksid autentsed ja võrreldavad. Vältige liigset reklaamikeelt.
  • Võimalusel kasutage otseseid hinnapakkumisi, säilitades kliendi hääle ja autentsuse.

Ärimudel

Kirjeldage selgelt oma ärimudelit. Kirjeldage, kuidas teie ettevõte klientidele väärtust loob, tulu teenib ja olulisi partnerlussuhteid või kliendisegmente.

Kaasake teave hinnastrateegia, müügikanalite ja mis tahes ainulaadsete tegevustaktikate kohta.

See slaid peaks aitama investoritel või partneritel mõista teie ettevõtte jätkusuutlikkust ja kasumlikkust.

Tehke selgeks, mis teie ettevõtet teistest eristab. Mis on teie ainulaadne väärtuspakkumine? Kuidas lahendate klientide probleeme või rahuldate nende vajadusi paremini kui teie konkurent?

Meeskonna ülevaade

Tutvustage meeskonna võtmeliikmeid bgb directory ja tõstke esile nende teadmised, taust ja konkreetsed rollid ettevõttes. Kasutage fotosid ja lühikesi biosid, mis rõhutavad iga inimese volitusi ja varasemaid saavutusi.

See muudab teie ettevõtte inimlikuks ja kinnitab publikule, et teie ettevõtet toetavad teadlikud ja oskuslikud inimesed.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *