EW Leads

Yhteisön asiat: mitä vuosi 2020 on opettanut minulle

Vuoden 2020 viimeisellä kuukaudella olen kiitollinen kaikista tavoista, joilla henkilökohtaiset ja ammatilliset yhteisömme ovat tukeneet meitä vuoden haasteissa. Esimerkiksi naisyrittäjät, joita olin tottunut näkemään fyysisesti, ovat helposti siirtyneet virtuaaliyhteyksiin ja uusia ihmissuhteita avautui erityisesti B Corp -yhteisön kautta. Olen huomannut erityisesti, että läheisyys ei ole enää ensisijainen parisuhteen tekijä, ja olen nauttinut suhteiden aloittamisesta naisten kanssa kaikkialla maassa.

BSuite Podcast – Naiset jakavat naisten kanssa

Joten kun Anne Richardson, Richardson Media Groupin perustaja BSuite Podcastissa, kutsui minut vieraaksi podcastissaan ja kertomaan, kuinka olemme kääntyneet ja tulleet kestävämmiksi yrityksenä vuonna 2020, tartuin tilaisuuteen. Annella on samanlainen yrityksen arvo/ajattelutapa kuin minulla – määrätietoinen. Liiketoiminnalla on sosiaalinen vastuu käyttää voimaaan, vaikuttavuuttaan, asiantuntemuksiaan ja taitojaan aikamme tärkeimpien asioiden edistämiseen. Olipa kyse sitten koulutuksesta, köyhyydestä, monimuotoisuudesta/yhteisyydestä tai ilmastonmuutoksesta – voit nimetä sen. Päämäärätietoisuus ja B-konserni vain motivoivat meitä työskentelemään yhdessä luovien tapojen löytämiseksi eteenpäin.

Puhuimme siitä, kuinka meistä on tullut vahvempia ja yhteytempiä, vaikka olemme työskennelleet kotona; kuinka matka B-yhtiöksi C-tason johtoryhmä kehittymisestä sujui ja paljon muuta. Kuuntele ja jaa kaikki kysymykset kanssani kommenteissa. Jos aiot tulla B-yritykseksi, voit lukea lisää matkastamme täältä ja ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää matkan varrella. Haluaisin laajentaa ammatillista yhteisöäni kattamaan sinut.

C-tason johtoryhmä

Miten virastot voivat työskennellä yhdessä – automaation hyödyntäminen

Sillä välin kollegani Noah Learner on ollut yhteydessä muihin virastoihin siitä, kuinka automaatio voi ratkaista tietojen integrointi- ja analysointiongelmia, joita me kaikki kohtaamme yrittäessämme saada asiakkaille parempia näkemyksiä ja tuloksia. Noah, Two Octobersin tuotejohtaja, puhuu näistä aiheista useissa viimeaikaisissa haastatteluissa, mukaan lukien:

“The Makers of Marketing with Noah Learner” Trajectin Agency Ahead -podcastissa , jossa hän puhuu markkinointiongelmien ratkaisemisesta rakentamillaan työkaluilla.
” Opitut opetukset palvelimettoman toiminnon rakentamisessa ” Agency Automators -sivustolla, jossa hän kuvailee ilmoituksen SMS poruke u Australiji se mijenjaju, na bolje rakentamista verkkokauppasivuston lopputuotteista.
Osa yhteisössä olemista on agb directory jakamista. Jaamme sen, mitä tiedämme ja mitä rakennamme. Tutustu joihinkin ilmaisiin sisäisiin työkaluihimme, kuten Google My Businessin yhä suositumpaan Postamatic-työkaluun , tai liity johonkin tulevista ilmaisista työpajoistamme .

Nähdään verkossa. Tästä onnellista ja terveellistä alkua vuodelle 2021, missä ikinä oletkin.

Tutustu muihin uutisblogeihin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *