EW Leads

SMS poruke u Australiji se mijenjaju, na bolje

Australijska uprava za komunikacije i medije (ACMA) daje cijsku industriju, provodeći postojeća pravila kroz pokretanje istraga i kažnjavajući kompanije koje se ne obavezuju. U prilog ovim akcijama je najava ID-ovi pošiljaoca su identifikatoriod” i prikazuju se prilikom slanja SMS-a. U Australiji je popularno da preduzeća koriste nazive svojih kompanija tako da se pojavljuju kada šalju SMS svojim klijentima.

 Pa zašto je onda SMS poruka i dalje na putu rasta upotrebe

i ulaganja u poslovni budžet kada se mijenja? SMS ostaje naš najpopularniji kanal koji se koristi u Whispiru. Stopa otvorenosti tekstualnih poruka ostaje izuzetno visoka, 98%.duzeća garantuju doseg i angažman. Kao rezultat toga, slanje SMS poruka ne nestaje.

Objašnjavamo kako prevazići ove promjene, koja su pravila i kako iskoristiti prednosti ovih strožih propisa za izgradnju povjerenja sada iu budućnost kod vaših današnjih kupaca.Šta se mijenja i kako to utiče na vas?Pravila marketinških poruka ostaju nepromijenjena:

U narednih 6 mjeseci; telekomunikacijske

i komunikacijske kompanije će poduzeti radnje da spriječe prevare kroz praćenje i upravljanje zloupotrebom ili lažnim predstavljanjem ID pošiljatelja. U nekim slučajevima, SMS-ovi će biti blokirani ili će biti potrebna registracija uz očekivanje da će se dobiti samo strožiji prekovremeni rad, vjerovatno

Iskoristite prednosti korištenja ID-ova pošiljatelja za razmjenu SMS poruka:Personaliziranje prikaza ‘od koga’ je poruka vrijedna je strategija za povećanje 2024 Ažurirani broj telefona iz cijelog svijeta angažmana, izgradnju povjerenja kroz kredibilitet i uspostavljanje ličnog odnosa sa vašim klijentima.

 

2024 Ažurirani broj telefona iz cijelog svijeta

Preduzeća koja šalju poruke koristeći ID pošilja

oca već vide svoje poruke otvorene ranije. Vidimo 20% više poruka poslanih od Whispira koristeći ID-ove pošiljatelja.Većina Whispir kupaca prilagođava svoje ID-ove pošiljatelja, poduzimajući dodatne korake za kontrolu ID-a pošiljatelja po zemlji kako bi se dinamički prilagodili međunarodnim propisima u jednom slanju.

Kako da se prilagodim?

Postoje najbolje prakse koje treba slijediti prilikom odabira ID-a pošiljaoca. Imate potencijal da otključate pozitivnu vezu sa imenom vašeg brenda Complete Information on PMB Meta Industri Polytechnic Cikarang tako što ćete zadržati ID pošiljaoca dosljednim i biti promišljen sa svojim porukama.

Ovaj utjecaj će biti samo veći kako Australci

i ostatak svijeta budu ponovo izgradili svoje povjerenje u SMS poruke dok budu gledali kako njihove vlade i regulatorna tijela uzimaju u obzir prevenciju prevara i drže industriju i telekomunikacije odgovornima širom svijeta.Vidjećemo aqb directory smanjenje aktivnosti prevara. U Singapuru smo vidjel9 mjeseci pokretanja njihovog režima. Kao legitimna organizacija, sada je vrijeme da iskoristite prednosti postavljanja pouzdanog ID pošiljatelja.

Mi smo komunikacijska platforma koja je posvećen

izgradnji komunikacije s ljudima poput ljudi, počevši od kuriranja identiteta vašeg brenda putem ID-a pošiljatelja koji se globalno širi.

Razgovarajte sa nekim od stručnjaka

Sa punim paketom alata integrisanih u mobilne uređaje, možete lako povećati poslovnu efikasnost i angažman publike. i pogledajte kako Whispir može pojednostaviti vašu poslovnu komunikaciju – sve s jedne platforme jednostavne za korištenje.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *