EW Leads

7 доказани стратегии за изходящи продажби, които да изпробвате през 2022 г

Е, имате късмет, защото случайно написахме страхотен блог за най-добрите тенденции в изходящите продажби за 2022 г., най-добрия софтуер, който да свърши работата, и страхотни примери за това как да обучавате изходящи търговски представители, за да достигнат пълния си потенциал.

Какво представляват изходящите продажби

Изходящите продажби са метод, при който вашият екип активно преследва възможности за продажби чрез прокарване на своето послание или представяне на потенциални клиенти. Може да включва студени имейли, социални продажби, дигитален маркетинг и др.

Всеки път, когато се свързвате с потенциални клиенти и клиенти, вместо да ги чакате да дойдат при вас, това са изходящи продажби.

Какво представляват изходящите продажби в сравнение с входящите? Нека да разгледаме основните разлики в тази таблица. Социални продажби
Процесът на изходящи продажби е изцяло от компания към клиент. Не ги чакаш да дойдат при теб.

Примери за типични процеси на входящи продажби включват присъствие в социалните медии, PR, маркетинг чрез съдържание и SEO.

Разгледайте нашия блог за по-задълбочена информация относно входящите спрямо изходящите продажби.

7 доказани стратегии за изходящи продажби, които да изпробвате през 2022 г
Добре, сега приключихме с тънкостите и задълженията – да преминем към хубавите неща. Знаем, че сте тук, за да подобрите уменията си за изходящи продажби с най-новите съвети и трикове.

Без повече шум, нека се потопим в 7-те най-добри стратегии за изходящи продажби.

Генериране на търсене

Чували ли сте за генериране на търсене като част от процес на изходящи продажби?

Повярвайте ни, няма нищо лошо в генерирането на потенциални клиенти. Всъщност ние написахме публикация в блог за софтуер за генериране на потенциални клиенти!

Но генерирането на търсене завърта главите на някои.

Тази публикация в LinkedIn от Крис Уокър, главен изпълнителен директор на Refine Labs, има някои страхотни положителни точки относно включването на генерирането на търсене във вашата стратегия. Това е почти комбинация от входящи и изходящи продажби.

Крис Уокър, главен изпълнителен директор на Refine Labs

Източник

Генерирането на търсене обикновено е дългосрочен проект за обучение на по-широка аудитория за вашата компания, за да се създаде интерес и да се разпространи признание. След това, когато се намесите с нормалните си техники за изходящи продажби, те са още по-ефективни.

Нищо чудно, че над 70% от мениджърите Изпълнителен списък на ниво С смятат изграждането на аудитория за по-важно от преобразуването на продажбите.

Изпълнителен списък на ниво С

Няколко ключови предимства

Помага за обучението на клиентите, така Digimarkkinoinnin oppilaan tarina че да не се налага представителите да го правят
Съкращава цикъла на продажбите
Прави хората по-запознати с вашия бизнес
Маркетингът на съдържанието, ключова a complete list of unit phone numbers част от генерирането на търсене, създава 3 пъти повече потенциални клиенти от стандартния изходящ маркетинг. И струва 62% по-малко.

2. Социални продажби
Социалните продажби са практика за използване на социални платформи като LinkedIn, Twitter, Facebook и Instagram за свързване с потенциални клиенти, развиване на връзки и ангажиране с потенциални клиенти.

Харесването, коментирането и споделянето на публикации се считат за социални продажби и постигат едно и също нещо: повишават репутацията и доверието в компанията ви, като проявяват интерес към вашите потенциални клиенти.

Това е модерният начин за изграждане на бизнес отношения и създаване на стабилни връзки. Това е по-приятелска и по-малко натрапчива форма на изходящи продажби.

Ето няколко страхотни статистически данни за социалните продажби.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *