EW Leads

Digimarkkinoinnin oppilaan tarina

Valokeilassa Raquel Torres-Miramonte
Raquel Torres-Miramontelle rikos loi tilaisuuden ryhtyä Two Octobersin ensimmäiseksi digitaalisen markkinoinnin oppipoikaksi.

Tapahtuman jälkeen muun muassa Focus Points Colorado astui auttamaan Raquelia. He työskentelivät saadakseen hänet takaisin jaloilleen, löytääkseen työpaikan ja saadakseen tarvittavaa tukea. He esittelivät hänelle Two Octobersin ja oppisopimuskoulutusohjelman, joka näytti mielenkiintoiselta tilaisuudelta oppia, kasvaa ja työskennellä lahjakkaan tiimin kanssa.

Ennen oppisopimuskoulutusta Raquel työskenteli varastoroolissa, joka keskittyi työhön – puhaltimien kokoamiseen sähköyksiköiden viileyden pitämiseksi, työssä, jossa etenemismahdollisuuksia oli vähän tai ei ollenkaan. Raquel kokeili myös eläinlääketieteellistä tekniikkakoulua, mutta eläinten näkeminen kipuissa oli hänelle liian raskasta.

Hänellä oli yhdistelmä motivaatiota,uteliaisuutta ja ongelmanratkaisukykyä, jota Two Octobers etsi

harjoittelijasta ja se tuntui sopivalta myös hänelle

”En usko, että olisin koskaan kuvitellut saavani pöytätyötä tai jotain ammattimaisempaa, joka ei ole kuin käsityötä ja siitä palkkaa. Se on ollut hämmästyttävää.”

Hänen neuvonsa tuleville harjoittelijoille: suunnittele etukäteen, selvitä aikataulusi ja mikä tärkeintä, ole kärsivällinen itsesi kanssa. Oppimista on paljon, äläkä turhaudu vain siitä syystä, että et tiedä jotain heti.

Two Octobers Apprenticeship -ohjelma on rakennettu periaatteelle, että kaikki 18 vuotta täyttäneet, joilla on ylioppilastutkinto tai GED, voivat liittyä. Emme vaadi työkokemusta tai lukion jälkeistä koulutusta. Sen valmistuminen on suunniteltu kestämään noin kolme vuotta. Oppisopimuskoulutuksen suorittaminen perustuu osaamisluettelon osoittamiseen ja siihen liittyvään opetukseen, joten se voi kestää enemmän tai vähemmän aikaa saatavuuden tasosta riippuen.

Tarjoamme laajan työharjoittelun Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti koko oppisopimuskoulutuksen ajan. Oppisopimusopiskelijat tekevät myös yhteisöopisto- ja verkkokurssitöitä täydentääkseen koulutustaan ​​ja valmistautuakseen uraan digitaalisen markkinoinnin parissa. Tavoitteenamme on tarjota oppisopimusoppilaille vakituista työpaikkaa kahden lokakuun aikana oppisopimuskoulutuksen päätyttyä.

Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti

Pienyrityksenä meillä on rajalliset mahdollisuudet ottaa vastaan

 

​​omia oppisopimusoppilaita, mutta pyrimme edistämään oppisopimuskoulutuksen ajatusta tienä ammatilliseen työllistymiseen koko toimialallamme. Erään perustajamme Nico Brooksin sanoin :

”Opisto ei ole vaihtoehto tai sopiva Australijski registar ID pošiljaoca, monille ihmisille. Kokemuksen ja tutkinnon vaatiminen perustöihin ei ole vain epäoikeudenmukaista, se on myös huono asia yrityksellemme. Parhaat tiimit, joissa agb directory olen ollut mukana, eivät rakentuneet tunnustusten varaan, vaan ne onnistuivat intohimolla ja monipuolisilla näkökulmilla.”

Jos haluat tietää lisää oppisopimuskoulutuksestamme tai oppisopimuskoulutuksestamme yleensä, ota yhteyttä , jaamme ja autamme mielellämme ! Voit myös lukea lisää digitaalisen markkinoinnin oppisopimuskoulutuksestamme tää.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *