EW Leads

Messenger rakenduses Ringostat suhtle klientidega

Varem Ringostat Messengeri nime all tuntud toode on nüüd osa platvormideülesest Ringostat Smart Phone rakendusest . Rakendus töötab arvutites ja nutitelefonides, millel on Windows, macOS, iOS, Android. Lisaks vestlustele ja populaarsetele kiirsõnumite saatmisele on siin saadaval ka kõned, SMS-id, integratsioon populaarsete CRM-idega ja muud funktsioonid. Samuti on teil reaalajas juurdepääs väärtuslikele arusaamadele oma vestluskaaslaste kohta. Vaatame, miks see on parem kui standardsed suhtluskanalid, mida ettevõtted kasutavad. Kuidas Ringostat rakendus töötab Funktsioonide toimimiseks vajate: laadige alla ja installige oma arvutisse rakendus Ringostat Smart Phone ; installige integratsioon Telegrami , Viberi või Facebook Messengeriga .

Klient läheb saidile ja näeb vestluste ja

Kiirsõnumite loendit, mille kaudu ta saab ühendust võtta. Kasutaja kirjutab haldurile mis tahes Ringostati toetatavas sõnumitoojas. Järgmisena vaatame Telegrami näidet. Selles messengeris B2B meililoend avab klient vestluse teie installitud robotiga, kuhu ta kirjutab sõnumi: Ringostat Messenger Samal hetkel ilmub töötaja ekraanile hüpikaken, isegi kui brauser on minimeeritud. See aitab teil taotlustest ilma jääda. Kui haldur sõnumit ei näe või talle kirjutavad korraga mitu inimest, kuvatakse teade Messengeris. Samuti näeb töötaja, kui palju taotlusi on järjekorras ja saab need tööle võtta.

Kohe kuvatakse selle kanali ikoon, mille

b2b meililoend

Kaudu klient ettevõttega ühendust võttis : Kui juht klõpsab dialoogil, kuvab Ringostat rakendus kliendilt sõnumi ja töötaja saab kiiresti vastata. Kui ostja on juba ühendust võtnud ja teda lisati kontaktidesse, kuvatakse kohe tema nimi . Lisateavet sõnumitega töötamise kohta ઇમોજીસના ઉપયોગમાં ક્રાંતિ લાવી છે rakenduses Ringostat – Ringostat Smart Phone: täielik ülevaade rakenduse töölaua- ja mobiiliversioonidest tõhusa müügivihje töötlemise jaoks . Proovige kõnede jaoks platvormiülest Ringostati rakendust ja töötage CRM-iga Ühes rakenduses nutitelefonis ja töölaual: kõned, sõnumid ja andmed klientidele helistamise kohta Proovige tasuta Milliseid probleeme rakendus Ringostat lahendab?

Töötage ühes aknas ja säästke aega Pole

vaja hoida korraga lahti palju kiirsõnumitoojaid ega jälgida ettevõtte vestlust . Kliendiga suhtlemise ajalugu on ühes liideses alati käepärast. Rakendus on eriti mugav ettevõtetele, kellel on Facebooki leht. Kõik Facebooki saadetud sõnumid ei lähe kaduma ning haldur menetleb avalduse õigel ajal. Tavaolukorras juhtub nii: SMM-i spetsialist näeb teadet – edastab selle müügijuhile – müügijuht vastab jne. See võtab lisaaega ja alati on oht, et mingis tw lists etapis tekivad probleemid . Tänu Ringostati rakendusele saab müügijuht kliendile koheselt vastata – saate juhtpositsiooni kätte siis, kui ta on veel võimalikult huvitatud.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *