EW Leads

Mida lugeda kodus olles karantiinis end üles ajada

Nõuanded Pavlo Strõgunovilt, Alfa Context Avinash Kaushik “Veebianalüütika. Veebisaidi külastajate kohta teabe analüüs” raamat veebianalüütika kohta Raamatus kirjeldatakse, miks peate kvalitatiivsetele andmetele erilist tähelepanu pöörama. Samuti tutvustatakse peamisi analüüsitööriistu ja näiteid nende kasutamisest äritegevuses. Erilist tähelepanu pööratakse kliendiuuringutele. Raamat ilmus 2009. aastal ja kaks aastat hiljem ilmus järg “Web Analytics 2.0 in Practice”. Selles tutvustab Kaushik autori kontseptsiooni veebianalüütikaplatvormist.

Raamatut soovitas meie partner Pavel Strigunov

Eduka koostöö ajalugu: Alfa kontekst” . Valik reklaamiagentuuri WAM Progect tegevjuhilt Anzhelika Elinalt Marina Mogilko “Kuidas saada miljonilise vaatajaskonnaga blogijaks” Raamat Spetsiaalne juht sellest, kuidas saada miljonilise vaatajaskonnaga blogijaks “Tavalisest perest pärit” tüdruku edulugu. Autor räägib oma videoblogi arendamise kogemusest ja elust USA-s. Erilist rõhku pannakse inglise keele eelistele. Raamat tasub lugeda neile, kes otsivad inspiratsiooni ja motivatsiooni. Daniel Kahneman “Mõtle aeglaselt… otsusta kiiresti ” raamat mõtle aeglaselt, otsusta kiiresti Autor väidab, et inimesel on kaks mõtlemissüsteemi – kiire ja aeglane.

Sellise dualismiga seletab ta irratsionaalseid tegusid

Spetsiaalne juht

Raamat julgustab järele mõtlema ja aitab oma harjumusi ümber mõelda. Dan Kennedy “Raske juhtimine” juhtimine on karm Raamat annab praktilisi nõuandeid inimeste juhtimiseks. Autor õpetab lugejatele vastutust ja innustab neid nõudma sama vastutust nii oma alluvatelt kui ka શ્રેણીને વ્યક્ત કરવા માટે કરે છે જે કદાચ ümbritsevatelt. ” Anna mulle viis minutit. Ma muudan igaveseks teie mõtteviisi…” kõlab tsitaat kaanel. Kuid raamat ei räägi positiivsest mõtlemisest, vaid konkreetsetest juhtimisvõtetest, mida iga juht või ettevõtte omanik saab rakendada.

Nende raamatute võtteid kasutab oma töös reklaamiagentuuri

WAM Progect tegevjuht Anzhelika Elina. Uuri selle kohta lähemalt artiklist “Eduka koostöö lugu: WAMP agentuur” . Valik Aleksandr Omeljanenko, Omelyanenko.pro äriarenduse direktori poolt Martin Lindstrom “Buyology: põnev teekond kaasaegse tarbija ajusse” Raamat Põnev teekond kaasaegse tarbija ajju Raamat selgitab, kuidas kliendid ostuotsuseid teevad ja kuidas turundajad ja müügijuhid peaksid neid otsuseid mõjutama. Soovitusi tw lists toetavad uuringud, mis, nagu kaanel öeldakse, maksid 7 miljonit dollarit. Autor tugineb konkreetsetele juhtumitele globaalsete kaubamärkide, väikeettevõtete ja isegi religiooni praktikast. Autoril ja tõlkijal on suurepärane kirjanduslik stiil.

CRM-i integraatorite hinnang Ukrainas

CRM-i integraatorite hinnang Ukrainas

CRM-i integraatorid on ettevõtted, mis aitavad ettevõtetel kliendisuhete haldussüsteeme juurutada. CRM on keerulised ja keerukad tooted, mida tuleb kohandada vastavalt konkreetse ettevõtte […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *