EW Leads

Απόλυτος οδηγός για το μάρκετινγκ μεταξύ καναλιών

Απόλυτος οδηγός για το μάρκετινγκ μεταξύ καναλιών Είτε διαθέτετε ένα προϊόν ή υπηρεσία B2B είτε B2C, είναι σημαντικό να κοιτάτε πάντα τα κανάλια μάρκετινγκ από την ολιστική άποψη της διοχέτευσης. Τα τρία βασικά μέρη της διοχέτευσής σας είναι η κορυφή της διοχέτευσης, η μέση της διοχέτευσης και το κάτω μέρος της διοχέτευσης. Κάθε ένα από τα κανάλια μάρκετινγκ που διαθέτετε θα πρέπει να διαδραματίσει ρόλο σε τουλάχιστον δύο από αυτές τις φάσεις του ταξιδιού του αγοραστή. Και ανάλογα με τον κύκλο πωλήσεών σας, πιθανότατα θα έχουν πολλά σημεία επαφής που οδηγούν σε μια μετατροπή.

Η επισκεψιμότητα στην κορυφή της διοχέτευσης

προέρχεται συχνά από χρήστες που βρίσκονται στη φάση έρευνας του κύκλου του αγοραστή τους και αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, συχνά δεν είναι σίγουροι ποια είναι η ακριβής λύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να δημιουργήσετε πόρους πληροφοριών που μπορούν να τους βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία και να τους παρέχουν άμεση αξία εκ των προτέρων. Αυτή η φάση ονομάζεται συχνά στάδιο συνειδητοποίησης. Οι βασικές μετρήσεις για να αναζητήσετε την κορυφή της διοχέτευσης είναι το συνολικό κόστος επισκεψιμότητας καθώς και το μέγεθος των ομάδων επαναληπτικού μάρκετινγκ.

Το μέσο της διοχέτευσης είναι γνωστό

ως στάδιο αξιολόγησης ή εξέτασης, καθώς οι χρήστες γνωρί. Hζουν διαφορετικές επιλογές, αλλά δεν έχουν ακόμη πραγματοποιήσει μια αγορά. Κα 2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο τά τη διάρκ. Hεια αυτού του σταδίου, θα πρέπει να καλλιεργείτε προοπτικές μέσω της διοχέτευσης, παρέχο. Hντάς τους επιπλέον πόρους και να τους σπρώχνετε προς τα κάτω προς προσφορές ή σελίδες πιο προ. Hσανατολισμένες στη μετατροπή. Στη μέση της διοχέτευσης είναι το σημείο όπου το επαναληπτικό μά. Hρκετινγκ και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αρχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της προσοχής των χρηστών.

2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο

Το κάτω μέρος της διοχέτευσης είναι το

σημείο όπου οι χρήστες λαμβάνουν την απόφ Чаро ҳавзҳои шиноварӣ ва варзишгоҳҳои зимистона хатари эҳтимолӣ доранд? ασή τους – εδώ είναι όπου το ηλεκτρο. Hνικό ταχυδρομείο και το επαναληπτικό μάρκετινγκ διαδραματίζουν ακόμη μεγαλύ. Hτερο ρόλο καθώς δοκιμάζετε διαφορετικά μηνύματα και προσφορές για να δείτε τι θα έχει τον μεγ. Hαλύτερο αντίκτυπο στις μετατροπές. Εάν είστε στον κλάδο B2B, αυτό πιθανότατα θα το χειρ. Hιστεί η ομάδα πωλήσεών σας και εάν είστε ηλεκτρονικό εμπόριο, αυτό είναι όπου μια ειδική προσ. Hφορά ή ένα εγκαταλειμμένο email στο καλάθι μπορεί να ωθήσει τους χρήστες να κάν azb directory ουν μετατροπές.

Τρεις βασικοί πυλώνες: Επί πληρωμή Κοινωνική

Όταν πρόκειται για την επιμέλεια μιας στρατηγικής μάρκετ. Hινγκ μεταξύ καναλιών, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι ενσωματώνετε τουλάχιστον τρεις βασ. Hικούς πυλώνες στη στρατηγική σας. επί πληρωμή κοινωνικό μάρκετινγκ, περιεχόμενο και μάρκετινγκ μέσω email.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *