EW Leads

Ringostati suunamisprogramm hariduskeskustele

Kui meelitate ühes kuus esimeste maksetena rohkem kui 1000 dollarit, tõusevad suunamistasud määramata ajaks 20%-ni. Kui õpilane maksab Ringostati toodete eest näiteks aasta ja summas 1000 dollarit, saate 200 dollarit ja alates sellest kuust on kõik suunamisel mahaarvamised mitte 15%, vaid 20%. Lisaks saate turundustuge ja igakülgset abi funktsionaalsuse osas. Meie eksperdid aitavad kirjeldada õpilastele olulisemaid tööriistu ja jagavad mitteilmseid nippe, mida meie kliendid reaalses töös kasutavad. Kõnede jälgimine, täielik analüüs , telefoniside ja teenuste integreerimine on turunduse ja müügi tehnoloogiavirna olulised komponendid.

Kui õpetate õpilastele neid tundma,

Ringostati näitel töös? Me ei räägi agressiivsest müügist, vaid lihtsalt tutvustage õpilastele selle funktsionaalsust. Kui keegi otsustab edaspidi Ringostati kasutada, siis saad preemia, millega saad teha ägedamat õpetlikku sisu. Ja kõik võidavad. Lisateavet soovitusprogrammi eeliste kohta leiate artiklist “Kuidas Ringostati abil raha teenida” . Mida õpilased saavad? Teenuse funktsionaalsus on suurepärane visuaalne abivahend turundus- ja müügispetsialistidele.

Vaatame lähemalt erinevate rühmade eeliseid

Turundajad Kõnede jälgimine aitab turundajal eelkõige optimeerida reklaamitegevust, kuid võimaldab ka oma töö tulemusi kinnitada. Kindlasti seisid kõik oma karjääri alguses silmitsi süüdistusega “Halb reklaam, ei helista üldse!” Kõnede jälgimine aitab teil mõista, miks kõnesid pole. Näiteks võib 65% sissetulevatest sõnumitest takerduda vastamata sõnumitena, nagu juhtus ühe meie kliendi puhul . Teine põhjus Ringostati funktsionaalsuse uurimiseks on tutvuda kaasaegsete mõõdikute ja nende tõlgendamisega.

Kui inimene õppis kolmerattalise rattaga sõitma

Kui aga tead, kuidas rattaga sõita, on lihtne üle minna kas mopeedile või jalgrattale. Pakume teie õpilastele koolituseks analüütikamaailmast pärit Harley ekvivalenti. otsast lõpuni analüütika Ringostat Samal ajal saavad tulevased turundajad mitte ainult tühja liidese katte, vaid ka töövahendi: igapäevaste numbrite komplekti, täieliku analüüsi, võimaluse kohandada tagasihelistamisvormi jne. 14 päeva jooksul õpilased saavad uurida funktsionaalsust seest ja väljast. Müügijuhid Nii müügiinimeste kui ka turundajate jaoks on kõnede jälgimine viis oma tööd kaitsta ja selle tõhusust kinnitada. Kui kogenud turundaja süüdistab müügiosakonda, aitavad ainult reaalsed kõned koos salvestiste ja logidega. Ja kasutades meie funktsionaalsust näitena, näitate tulevastele müügiinimestele, kuidas oma head nime kaitsta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *