EW Leads

Redditi reklaamid: teie juhend edukaks Redditi reklaamimiseks

Redditi reklaamid võivad olla turunduse kullakaevandus digitaalses keskkonnas, kus domineerivad Google ja Facebook , kuid need B2B meililoend võivad olla ka hirmutavad, eriti kui te pole selle ainulaadse vormingu ja kasutajaskonnaga tuttav. Nagu öeldud, saate väikese uurimistöö ja tõelise sooviga luua ühendusi Redditi kirglike kasutajatega, saate välja töötada kaasahaarava kampaania, mis toob üllatavalt kõrge investeeringutasuvuse. Samal ajal saate nautida madalat sisenemisbarjääri – see on köitev pakkumine igale piiratud turunduseelarvega ettevõttele.

Reddit ei pruugi olla ideaalne lahendus kõigile reklaamijatele, kuid sellel on palju pakkuda ettevõtetele, kellel on nišikliendid ja soov võtta kasutusele uusi turundusstrateegiaid . Esiteks on ülioluline mõista, kuidas Reddit töötab, miks see teistest platvormidest erineb ja kuidas need erinevused Redditi reklaame mõjutavad.

Mis on Reddit?

Reddit ei näe välja nagu Facebook, Instagram või Twitter, kuid see on siiski suhtlusvõrgustik. Platvorm nimetab ennast “inimeste huvidel põhinevate kogukondade võrgustikuks”. Need kogukonnad, mida tuntakse alamreditaatidena, võimaldavad liikmetel jagada sisu, näiteks pilte , videoid ja linke teistele lehtedele. Kasutajad saavad kommenteerida ka olemasolevaid lõime. Paljud annavad tagasisidet poolt- või allahäälte vormis.

B2B meililoend

Mis on Redditi reklaamid? Kuidas need töötavad?

Reddit, nagu enamik teisi sotsiaalmeedia platvorme , pakub ettevõtetele suurepäraseid võimalusi hoolikalt sihitud kasutajatele turundamiseks. Kuigi ühtse kampaania loomise väljavaade võib saidi ebatavalist vormingut arvestades tunduda keeruline, on selle lahtine struktuur tegelikult turundusvahendi geniaalsuse võti. Lihtsalt kohandatavad Redditi tasulised reklaamid võimaldavad teil suhelda sihtrühmaga viisil, mis neile tuttav ja köitev tundub.

Redditi reklaame on paljudes vormingutes, kuid Gamification SMS, το νικητήριο δίδυμο για τις καμπάνιες μάρκετινγκ kõiki kuvatakse kas lehe põhivoos või spetsiaalsetes postitustes. Sageli jagavad neid kontod, mis on juba teatud alamrediitides kinni peetud. Tasulise strateegiana kasutavad need reklaamid selliseid lahendusi nagu kliki hind või vaatamise hind, et jälgida reklaamikulusid ja kampaania katvust.

Selge üleskutsega tegevusele võivad Redditi reklaamid olla suurepärane reklaamilahendus paljudele kaubamärkidele.

Mida maksab keskmine Redditi reklaamikampaania?

Investeeringutasuvus on suur probleem ettevõtete jaoks, kes peavad Redditit turundusressursiks, sest Redditi reklaamikulude ennustamine võib olla keeruline. — see sõltub suuresti algatuse alguses seatud eesmärgist. Muud kulusid mõjutavad tegurid hõlmavad vaatajaskonna suurust, reklaamide ajakava ja pakkumise summat.

Õnneks pakub Reddit iga kampaania alguses seatud parameetrite põhjal ülevaate eeldatavatest kuludest. See ei hõlma mitte ainult päeva- või eluaegse eelarve määramise võimalust, vaid ka prognoose selle kohta, kui palju kogu kampaania võib maksta. Kahjuks, nagu Reddit hoiatab, on võimalik, et teile võidakse esitada kavandatud eelarvesummast kuni 20% suurem arve.

Kuigi platvorm ei paku ametlikke andmeid afb directory kampaania tüüpiliste kulude kohta, nõuab see klõpsu eest makstavate Redditi kampaaniate jaoks minimaalset päevakulu 5 dollarit. Sellest hoolimata peavad enamik reklaamijaid soovitud klientideni jõudmiseks sellest kaugemale minema.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *