EW Leads

Pronalaženje kapitala: gdje potražiti ako banke odbiju vaš zahtjev za kredit za mala poduzeća

Ako je banka odbila vaš zahtjev za kredit za mala poduzeća – nemojte misliti da ste sami. Stope odobravanja kredita malim tvrtkama u velikim bankama iznose samo 13,6% prema najnovijim podacima.

Velike banke postavljaju stroge zahtjeve koji prečesto isključuju mala poduzeća iz financiranja. Iako su kamatne stope pale od početka pandemije, a pristup zajmovima poboljšan – još uvijek je prilično teško dobiti poslovni zajam od velike banke.

Primanje odbijenice može biti vrlo obeshrabrujuće – ali ne mora biti slijepa ulica. Postoji mnogo drugih načina da osigurate financiranje za svoje poslovanje koji su učinkovitiji – i brži – od tradicionalnih banaka.

Zašto je vaš zahtjev za poslovni kredit odbijen

Počnite s razumijevanjem zašto je vaš Funkcije baze podataka e-pošte zahtjev za poslovni kredit uopće odbijen. Uvijek je korisno saznati više o svojim poslovnim kvalifikacijama, au nekim slučajevima čak možete otkriti netočne informacije u svom kreditnom izvješću.

Najčešći razlog zašto se tvrtkama uskraćuje financiranje je taj što ne ispunjavaju jedan ili više od sljedećih uvjeta za kreditiranje banaka.

Najmanje 3 godine poslovne povijesti
Jaka poslovna i osobna kreditna sposobnost
Minimalno 2 godine velikih prihoda
Zalog ili osobno jamstvo
Snažan potencijal rasta industrije
Solidan poslovni plan i strategija povratka

funkcije baze podataka e-pošte

Alternativni načini osiguravanja financiranja za vaše poslovanje

Banke nisu vaši jedini izvori financiranja malih poduzeća. Posljednjih godina pojavilo se više zajmodavaca i izvora. Ovdje su neke od vaših najboljih alternativa za pronalaženje kapitala ako banke odbiju vaš zahtjev za kredit.

SBA krediti neka su od najtraženijih rješenja za financiranje poslovanja. Odlikuju se izuzetno niskim kamatama i naknadama – dok su također velikodušni u pogledu iznosa financiranja i uvjeta otplate.

SBA zajmovi također se mogu koristiti za širok Concentrez le contenu de votre blog dans un seul article raspon poslovnih troškova – kao što su operativni troškovi, kupnja nekretnina, kupnja opreme ili čak refinanciranje duga.

SBA krediti

Dok su zajmovi SBA 7(a) najpopularniji odabir za financiranje malih poduzeća – zajmovi SBA 504, mikrozajmovi SBA i drugi također su solidan izbor.

Da biste se prijavili za SBA financiranje , morat ćete surađivati ​​sa sudjelujućim zajmodavcem. Neki od njih mogu biti banke, ali mnogi drugi mogu biti različite institucije – poput kreditnih sindikata ili online zajmodavaca.

Iako SBA zajmovi dolaze s mnogim pogodnostima, također može biti teško kvalificirati se za njih. SBA zajmovi često zahtijevaju dobru kreditnu sposobnost, velike prihode i još mnogo toga. Ovisno o razlozima zbog kojih je banka odbila vašu prijavu, možda ćete imati poteškoća da se kvalificirate i za SBA financiranje.

Kako dobiti SBA zajmove

Mrežni zajmodavci još su jedan popularan izvor chine directory financiranja malih poduzeća zbog fleksibilnih rješenja, labavijih zahtjeva i brzog vremena financiranja.

Ako vas je banka odbila, online zajmodavci mogu biti vaša sljedeća najbolja prilika za osiguravanje financiranja. Oni su skloniji raditi s tvrtkama s kraćom poviješću, nižim kreditnim ocjenama, onima koje nemaju kolateral itd.

Online zajmodavci

Mrežni zajmodavci nude mnoge od istih kreditnih proizvoda koje nude tradicionalne banke – a ponekad čak i raznolikiju ponudu rješenja. Mrežni zajmodavci obično nude oročene zajmove, poslovne kreditne linije, zajmove za opremu, financiranje fakturama, gotovinske predujmove trgovaca i još mnogo toga.

Mnoge tvrtke odlučuju se za online zajmodavce kada im je potrebno brzo financiranje. Poznato je da su njihovi procesi prijave učinkoviti, jednostavni i brzi – s vremenom financiranja od samo 24 sata.

Nedostatak je to što neki online zajmodavci mogu biti skupi. Preporučuje se da istražite i usporedite više ponuda prije donošenja konačne odluke.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *