EW Leads

Онлайн система за доставка на дребно в Пакистан, най-добрият софтуер за потребители

Онлайн система за доставка на дребно в Пакистан, най-добрият софтуер за потребители – Пакистан е един от нововъзникващите пазари за електронна търговия с голямо население. Освен това, интернет покритието нарасна драстично през последното десетилетие.

В резултат на това няколко онлайн доставчици започнаха да навлизат в страната и пуснаха платформи за електронна търговия. Въпреки това клиентите все още не са склонни да приемат методи за електронно плащане. различни 

Дараз

Daraz е база на онлайн  система за доставка на дребно в Пакистан, която позволява на потребителите да купуват продукти от местни доставчици, както и от международни. Има голямо разнообразие от продукти в инвентара си и е известен със своята иновативна технология, удобно пазаруване и ниски цени.

Освен голямо разнообразие от стоки, предлага и редица услуги на своите потребители. Някои от тях включват обслужване на клиенти и мобилно приложение, което разполага със стабилна страница с информация за продукта.

Като платформа за електронна търговия, Daraz се фокусира върху предоставянето на възможност на продавачите да продават своите продукти и да разширят бизнеса си. Той разполага със специален екип за поддръжка на B2B имейл списък  продавачи, който предоставя онлайн поддръжка денонощно и предоставя помощ в процеса на продажба.

B2B имейл списък

Компанията разполага със силна рекламна  trè itil pou ogmante kredibilite mak ou мрежа, която й помага да продава продуктите си на милиони хора. Освен това има голяма мрежа от дилъри и дистрибутори, които използват платформата му, за да продават продуктите  си.

Има широка гама от продукти, които могат да бъдат закупени в приложението и включва хранителни стоки, домакински стоки, бебешки продукти, тоалетни принадлежности и храна за домашни любимци. Приложението също така предлага бърза и сигурна доставка за тези продукти.

Сред различните функции, които я отличават от другите платформи, е нейната поддръжка на 247 клиенти, която е достъпна чрез чат на живо, телефонни обаждания и имейл. Това е огромен бонус за заетите купувачи, които нямат време да отидат с кола до магазин, за да купят продукт.

Като система за доставка на дребно , Daraz също така се ангажира да насърчава етичните практики. Това се прави чрез насърчаване на продавачите да продават само качествени продукти и предоставяне на гаранция на клиентите. В случай, че продавачът не отговаря на изискванията или продава незаконно, той ще бъде премахнат от платформата.

Компанията също има програма за награди, която позволява на клиентите да печелят награди за покупки. Тези награди включват отстъпки, ваучери за електронни подаръци и други награди.

Той също така има активно присъствие в социалните медии и общността, което позволява на потребителите да споделят своя опит с други в сайта. Това е чудесен начин да се ангажирате с потребителите и да увеличите вероятността от бъдещите им покупки.

Карийм

Careem е водещата услуга за превози в Пакистан и наскоро стартира система за доставка на дребно. Това е в опит да разшири обхв cu leads  изправен обикновеният човек.

Услугата за превози си партнира с базираната в Египет стартираща компания за доставка на храна Elmenus, за да стартира Careem Now, се казва в изявление на компанията в понеделник (8 юли). Това е част от плановете му да пусне супер приложение в региона, което ще предлага 11 услуги, които включват езда, система за доставка на храна и хранителни стоки и плащания.

Г-н Уорси също цитира силното търсене на услуги за доставка на храна в Близкия изток като движеща сила зад този ход. Той посочи Саудитска Арабия, ОАЕ, Йордания и Пакистан, където „аспирациите“ за услуга за доставка на дребно са високи сред местните потребители.

В допълнение към храната, Careem Now ще предостави на клиентите платформа за поръчка на предаване на документи и домашни услуги като почистване. Г-н Варси твърди, че новата бизнес линия ще му помогне да се конкурира с конкуренти като Uber Eats и Deliveroo в региона, които са на пазара от известно време.

В момента компанията има над 3 милиона шофьори в Близкия изток и Азия, а услугите й работят в повече от 100 града. Съществуващите силни страни на мащаба и целенасоченото изпълнение са от ключово значение за предоставянето на новата услуга, която ще бъде въведена първоначално в Дубай и Джеда, преди да се разшири в други страни в региона.

Освен услугата за система за доставка на храна , Careem също планира да добави услуга за мотоциклети към своето портфолио в бъдеще. Очаква се услугата да се конкурира с услугата на Uber за спиране на мотоциклети, UberRush, която се предлага в повече от 30 страни, включително ОАЕ.

Услугата за организиране на превози планира да използва съществуващата си инфраструктура и технология, за да предостави услугата, добави той. Неговите клиенти ще трябва да изтеглят приложението, за да поръчат от списък с ресторанти в техния район, който след това ще бъде изпратен от неговата мрежа от шофьори.

Освен организиране на превози, Careem има редица други услуги, включително дигитален портфейл, заплащане за кариера и програма за лоялност. Компанията наскоро придоби Roundmenu, уебсайт с онлайн обяви за ресторанти, който работи в арабския свят, и сега тества услугите за доставка на храна. Новият бизнес трябва да започне през септември, каза източник пред Reuters.

Ездач

Въпреки че е ключов двигател за растежа на електронната търговия в Пакистан, логистичната индустрия остава силно фрагментирана и неефективна. Rider има за цел да разруши силозите и да направи логистичните операции по-безпроблемни както за онлайн продавачите, така и за купувачите.

Основана през 2019 г. от Салман Алана, бивш изпълнителен директор на UPS Pakistan, Rider изгражда цялостна система за доставка на дребно, която се интегрира с портали за спедитор, приложения на агенти за доставка и приложения за крайни клиенти. Той предлага оптимизиране на маршрута за агенти по доставката, проследяване на живота и планиране за купувачи и силно дигитализирано складиране за онлайн продавачи.

Тъй като търсенето на електронна търговия в Пакистан продължава да расте, нараства и нуждата от стабилна логистика на последната миля. Наследените хъбове и спицови мрежи обаче не са създадени, за да се справят с днешните нужди за доставка до последната миля. Това води до загубени поръчки, дълги натрупани доставки, доставки с ниско качество и главоболия както за купувачите, така и за онлайн продавачите.

За да преодолее тези предизвикателства, Rider разработи решение, което е мащабируемо и гъвкаво. Използвайки напреднала технология, платформата за изпълнение на електронна търговия на Rider елиминира неефективността и предоставя по-прецизна, бърза и точна услуга.

Rider предлага услуга „подобна на Amazon“ на следващия ден за онлайн продавачи в Пакистан. Неговите базирани на приложения платформи, оптимизиране на маршрута, проследяване на живо и функции за складиране позволяват модерно решение за доставка на колети за онлайн продавачи в Пакистан, което е по-бързо, по-прозрачно и по-лесно за използване.

Уникалните предложения на Rider, а именно 24-часово изплащане в брой, „В брой сега, доставете по-късно“ и водещите на пазара нива на успешна доставка, го превърнаха в предпочитан партньор от националните спедитори и нарастващата онлайн общност на МСП в Пакистан. Това е така, защото това е единствената система за доставка на последната миля, която е проектирана да адресира всички проблеми, с които се сблъскват логистичните играчи в страната.

В допълнение към тези характеристики, патентованият вътрешен анализ на поведението на агента за доставка на Rider и процесите за географско маркиране помагат за изкореняването на фалшивите опити за доставка. Това позволява на компанията да предложи 93% успеваемост за онлайн поръчки.

Rider наскоро събра 2,3 милиона долара в начален кръг, воден от Global Founders Capital, Fatima Gobi Ventures и Asian Development Bank. Инвестицията беше подкрепена и от TPL E-Ventures и Transhold.

XStak

В Пакистан омниканалният пазар на софтуер за доставка на дребно се разраства бързо, тъй като търговците на дребно осъзнават колко е важно да предоставят на клиентите си унифицирано изживяване. Най-добрата система за търговия на дребно трябва да предоставя цялостно решение, което включва точка на продажба (POS), управление на инвентара, поръчки и управление на лоялността. Той също така трябва да има модел на ценообразуване, базиран на употребата.

Основното предимство от използването на омниканална система за търговия на дребно е, че тя може да ви помогне да подобрите задържането на клиенти, като им предлага награди и точки. Освен това ви дава видимост във вашите операции, така че да можете да вземате решения, базирани на данни.

XStak е водещ доставчик на софтуер за q-commerce, който помогна на много предприятия за търговия на дребно в Пакистан да увеличат продажбите. Неговата безглава платформа за бърза търговия позволява на офлайн магазините да се свързват онлайн и незабавно да доставят поръчки.

Това помогна на много търговци на дребно да развият бизнеса си и да получат конкурентно предимство пред конкуренцията. Той също така помогна на малките и средни търговци на дребно да намалят мъртвите запаси и да повишат оперативната ефективност.

Софтуерът за доставка на дребно Omnichannel на Ginkgo е цялостно решение от край до край, което е подходящо за уникалния пазар на дребно в Пакистан. Той позволява на търговците да автоматизират всичките си процеси на електронна търговия и да се свързват с техните POS, ERP, пазари и куриери и т.н. Също така им позволява да проследяват и управляват наличността си на едно място.

Независимо дали сте онлайн магазин за хранителни стоки или местен магазин за храни и напитки, XStak може да ви помогне да увеличите продажбите си, като доставяте пресни продукти на клиентите си по бърз и удобен начин. Може също да се интегрира с логистични платформи на трети страни като Careem и Uber.

На пазар, където онлайн системата за доставка на дребно се превръща в необходимост, едно добро омниканално решение може да ви помогне да разширите обхвата си и да увеличите продажбите. Системата трябва да може да автоматизира вашите ежедневни операции за електронна търговия и да ви информира за най-новите актуализации на пазара.

Системата трябва също така да предлага високо ниво на сигурност и поверителност на данните. Освен това трябва да ви позволи да персонализирате платформата си според вашите нужди.

XStak е всичко-в-едно операционна система за търговия на дребно на самообслужване , която позволява на търговците на дребно от следващо поколение да извършват омниканална търговия, маркетинг, плащания и бизнес разузнаване при модел на ценообразуване, базиран на употребата. Има над 50 големи търговци на дребно като клиенти по целия свят, включително Bonanza Satrangi, Maria B, EGO, Chase up и много други.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *