EW Leads

Laivaston teknologiatrendit 2020

Mobiililomakkeista kamerajärjestelmiin yrityksillä on vuonna 2020 käytössään enemmän kalustoratkaisuja kuin koskaan ennen.

Ilman kalustoteknologiaa yritysten omistajilla voi olla vaikeuksia vastata tärkeisiin ajoneuvojaan koskeviin kysymyksiin:

Aiheuttaako kova ajo ajoneuvon kulumista?
Ovatko kuljettajat nopeimmat reitit?
Mikä aiheutti törmäyksen?
Ovatko perävaununi kadonneet tai varastettu?

Onneksi tämä vuosi on tuonut markkinoille monia huippuluokan (mutta helppokäyttöisiä) ratkaisuja. Uusimpien tuotteiden tavoitteena on parantaa kuljettajien ja esimiesten välistä viestintää ja auttaa yrityksiä saamaan hallintaansa ja näkyvyyttään omaisuudessaan.

Kuten Geotab Connect 2020 -tapahtumassa nähdään, tässä ovat kalustotekniikan huipputrendit:

Mobiililomakkeet

Kasat rypistyneitä, lukukelvottomia paperilomakkeita ovat pian menneisyyttä. Käyttäjäystävällisen teknologian ansiosta työntekijät voivat nyt päivittää muokattavia mobiililomakkeita kentällä. Hyödyllisiä B2B-sähköpostiluettelo ominaisuuksia, kuten automaattinen täydennys, geoleimaus ja mukauttaminen, sisältyvät nyt moniin paperittomiin ratkaisuihin. Mikä parasta, johtajat voivat käyttää mobiililomakkeilla tallennettuja tietoja pitkän aikavälin viitteeksi ja analysointiin.

Yksi tällainen ratkaisu, Actsoftin Encore , antaa yrityksille mahdollisuuden seurata liikkuvia työntekijöitä ja olla heidän kanssaan tekemisissä. Suunniteltu yrityksille, joissa on liikkuvaa henkilökuntaa, johtajat voivat helposti viestiä työtehtävistä alan työntekijöille poistamalla manuaaliset lomakkeet ja työaikalomakkeet. Työnantajat voivat seurata varastoa, virtaviivaistaa päivittäistä hallintaa, parantaa vastuulliuutta ja paljon muuta.

Toinen tuote, ProntoFormsin Mobile Forms , on matalakoodi, yritystason sovellusratkaisu etulinjan työntekijöille. Tämä alusta integroituu Geotabin ja monenlaisten pilvijärjestelmien kanssa poistaen paperilomakkeiden tarpeen. Lähetykset tallennetaan automaattisesti ja ovat edelleen käytettävissä palveluvapailla alueilla. Ajurit voivat myös upottaa multimediaa, kuten valokuvia, huomautuksia, asiakkaiden allekirjoituksia, videoita ja äänitallenteita.

Etulinjan työntekijät voivat työskennellä paperittomina ProntoFormsin Mobile Formsin avulla.

Yhdistetyt laivastot ovat yhä ketterämpiä. Monet suositut ratkaisut antavat johtajille mahdollisuuden osoittaa (tai peruuttaa) töitä kotitoimistosta välittömästi ja optimoida reitityksen.

Yksi lähetyksen hallintaratkaisu on Applied Data Consultants’ Elite EXTRA . MyGeotab-lisäosa, Elite EXTRA toimii suoraan GO-laitteen kanssa, mukaan lukien kaikki toiminnot yhdellä kirjautumisella. Esimiehet voivat luoda, hallita, optimoida ja mukauttaa reittejä ennen niiden lähettämistä älypuhelimeen tai tablettiin. Ominaisuuksiin kuuluu sähköisen allekirjoituksen sieppaus, viivakoodin skannaus ja edistynyt raportointi. Myös asiakkaat hyötyvät, koska he saavat reaaliaikaisia ​​ETA-päivityksiä sähköpostitse tai tekstiviestinä.

Muut työkalut auttavat reitin suunnittelussa, kuten Route4Me : n Route Planner . Työnvälittäjät voivat luoda ja lähettää automatisoituja, ääniohjattuja reittejä kuljettajille sään, palveluajan, pysähdysten lukumäärän ja muiden tietojen perusteella. Kalustopäälliköt voivat tarkastella ajoneuvojensa reaaliaikaista sijaintia ja verrata kuljettajien valmiita reittejä ennalta suunniteltuihin reitteihin.

B2B-sähköpostiluettelo

Lisätietoja reitityksestä ja lähettämisestä on Tech Spotlightissa

Työnvälittäjät voivat luoda ja lähettää reittejä kuljettajille Route4Men reittisuunnittelijan avulla.

Kamerajärjestelmät

Korkean teknologian laivastot saavat myös paremmat phone number materials turvallisuusominaisuudet. Monet yritykset ovat uskaltaneet videotelematiikkaan, rakentaa ohjaamon sisäisiä ja tielle suunnattuja ajoneuvokameroita. Monien mahdollisten käyttötarkoitusten joukossa kamerat voivat parantaa kuljettajan valmennusta ja tarjota todisteita törmäysten (tai varkauksien) jälkeen.

Esimerkiksi Lytx tarjoaa videoratkaisuja ja kaluston telematiikkaa yhdellä alustalla. DriveCam Event Recorder, joka on osa Lytx Driver Safety Program -ohjelmaa, hyödyntää videota selventääkseen menneitä tapahtumia ja kertoakseen kuljettajien tulevasta käyttäytymisestä. Lytxin mukautettavat palvelut ja ohjelmat kattavat kuljettajan turvallisuuden, riskien havaitsemisen, vaatimustenmukaisuuden ja polttoainehallinnan kaupallisille, julkisille ja kenttäpalveluille.

Samoin GOCAM-ratkaisu ja SmartWitness -laitteisto tallentavat korkearesoluutioista, 360-näkymää kuvaa ja ääntä ajoneuvon sisällä ja ulkopuolella turvallisen ajon aob directory edistämiseksi. MyGeotabin kanssa integroitu GOCAM tallentaa ja valvoo omaisuustietoja ennen kaikkia tietapahtumia, niiden aikana ja niiden jälkeen tarjoten tehokkaan suojan vääriä väitteitä vastaan.

Toinen tarjolla oleva ratkaisu on Netradynen Driveri , joka yhdistää videon, tekoälyn ja reunalaskentaa parhaiden käytäntöjen tunnistamiseksi ja positiivisen palautteen antamiseksi kuljettajille. Sen tärkein ominaisuus, GreenZone, on ensimmäinen kuljettajan tuloskortti, joka perustuu positiivisiin ajotottumuksiin. Se sisältää 100 tuntia säilytysaikaa ja havaitsee myös riskikäyttäytymisen ennen kuin se muuttuu vaaralliseksi tapahtumaksi.

Lopuksi Trimble Video Intelligence on 360-näkymän videojärjestelmä, joka on suunniteltu kaupallisiin kuljetusajoneuvoihin. On-demand-video integroituu suoraan Geotab Mapsiin, jolloin johtajat voivat katsella pyydettyä materiaalia MyGeotab-portaalista. Kun Geotab-sääntöä rikotaan (esimerkiksi ankaran tapahtuman aikana), videokamerat laukeavat. Tapahtuman videomateriaalia voidaan toistaa synkronoitujen moottoritietojen rinnalla, mikä auttaa tunnistamaan ydinongelman.

Katso kuljettajien turvallisuutta käsittelevästä blogistamme muita tapoja suojella kuljettajiasi.

Videokamerat laukaisevat Trimblen Video Intelligence -ratkaisun sääntörikkomukset.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *