EW Leads

Πώς να κάνετε Waves με μια καλοκαιρινή καμπάνια δημοσίων σχέσεων

Οι άνθρωποι δεν αγοράζουν προϊόντα, οι άνθρωποι αγοράζουν μάρκες. Ως καταναλωτές, επενδύουμε τον χρόνο και τα χρήματά μας σε επωνυμίες που εμπνέουν, πυροδοτούν και ευθυγραμμίζονται με τις αξίες μας (ακόμα κι αν αυτή η αξία είναι χαμηλή τιμή). Οι επωνυμίες έχουν τόσο βαθιά απήχηση μαζί μας, που φέρουμε τα λογότυπά τους σαν τιμητικά σήματα. Περπατώντας ως δωρεάν μάρκετινγκ γιατί κάτι στο μήνυμά τους χτύπησε στο σπίτι. Κατώτατη γραμμή, οι καταναλωτές αγοράζουν λόγω ιστοριών επωνυμίας. Μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων μπορεί να σας βοηθήσει να γράψετε αυτήν την ιστορία.

Το PR είναι ένα όχημα για την

οικοδόμηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Ως στρατηγικό μέσο για να αυξήσετε την απήχηση της επιχείρησής σας, μια καμπάνια μέσων μπορεί να λειτουργήσει ως το τέλειο εργαλείο για την ενίσχυση των προσπαθειών σας μάρκετινγκ. Οι εταιρείες B2B, B2C, CPG και Lead Gen μπορούν να ενισχύσουν την απήχησή τους με τη δύναμη των PR. Είτε θέλετε να επισημάνετε την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος, να ρίξετε φως στην ενημέρωση της εταιρείας, να προσεγγίσετε μεγαλύτερο κοινό ή να βελτιώσετε τη φήμη της επωνυμίας σας, ένα στρατηγικό σχέδιο δημοσίων σχέσεων μπορεί να σας κάνει θαύματα. Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια πλήρη καμπάνια μέσων ενημέρωσης, το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να βουτήξετε το δάχτυλό σας στη δεξαμενή των δυνατοτήτων δημοσίων σχέσεων.

Περισσότερο από ένα απλό Δελτίο Τύπου

— Τα Οφέλη των Στρατηγικών PR Media.Το PR είναι να μοιράζεστε την ιστορία της επωνυμίας σας με τον κόσμο. Είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι, οι καταναλωτές αναζητούν μηνύματα και αφηγήσεις που τους θυμίζουν τον εαυτό τους. Ως επωνυμία, εξαρτάται από εσάς να επικοινωνήσετε το μήνυμά σας. Υπάρχουν μερικά διαφορετικά κανάλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε αυτήν τη συνομιλία, συμπεριλαμβανομένων των ιδιόκτητων, επί πληρωμή και κερδισμένων μέσων. Ας το αναλύσουμε.

Ιδιόκτητα μέσα είναι οποιοδήποτε κανάλι

περιεχομένου που ελέγχεται από την Βελτίωση της εμπειρίας επιβατών αεροδρομίου: Κορυφαίες στρατηγικές ομάδα σας. Αυτό περιλα. Hμβάνει τον ιστότοπο της εταιρείας σας, το ιστολόγιο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα ιδιόκτητα μέσ. Hα είναι συχνά το σημείο εκκίνησης οποιασδήποτε καμπάνιας δημοσίων σχέσεων, επειδή είναι δωρε. Hάν, υπό τον έλεγχό σας, και μια κοινή μορφή νομίσματος περιεχομένου. Από τα μέσα κοινωνικής δικ. Hτύωσης έως τα ιστολόγια, οι καταναλωτές σας συμμετέχουν ήδη ενεργά στον ιδιόκτητο χ. Hώρο των μέσων ενημέρωσης. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν κανάλι για να συνδε. Hθείτε με το κοινό σας και να μοιραστείτε την ιστορία σας.

Τα μέσα επί πληρωμή περιλαμβάνουν

διαφημιστικά εργαλεία που μπορείτε να αγοράσετε aob directory  για να αξιοπο. Hιήσετε την απήχησή σας. Η κοινωνική διαφήμιση, το μάρκετινγκ επιρροής, οι διαφημίσεις π. Hροβολής και το pay-per-click είναι όλα στρατηγικά εργαλεία επί πληρωμή μέσων που μπορείτε να χρη. Hσιμοποιήσετε για να συνδεθείτε με το κοινό σας. Για να διασφαλίσετε ότι το μήνυμά σας έχει απή. Hχηση στα σωστά άτομα, οι στρατηγικές επί πληρωμή σάς επιτρέπουν επίσης να καλέσετε ένα δημογραφικό στοιχείο-στόχο.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *